Ziarul ring: Noul impresar al lui Mutu, finul lui Victor Becali

Impresarul Victor Becali a declarat, ieri, că a decis împreună cu Adrian Mutu încetarea contractului de reprezentare pentru a putea rezolva conflictul cu stafful clubului italian AC Fiorentina. „Cei de la Fiorentina au spus că problema aş fi eu, şi pentru interesul lui am decis să întrerupem colaborarea. Nu e niciun fel de problemă, sunt prieten cu Adi Mutu”, a declarat Becali. Din câte se pare însă, fraţii Becali nu şi-ar fi luat de tot mâna de pe „Briliant”.


Conform presei din Italia, noul impresar a lui Mutu este Pietro Chiodi. Italianul este director general al firmei de accesorii sportive Mondego, un foarte bun prieten al lui Cristian Chivu, dar şi finul lui Victor Becali. El a intrat în atenţia presei româneşti atunci când a preferat să plătească o taxă de 25.000 de euro pentru a susţine examenul de agent FIFA în România în loc să dea doar 100 de euro pentru a-l susţine în Italia. E drept, acolo, examenul ar fi fost mult mai dificil. „Meseria de impresar este ca un hobby pentru mine. Alţii plătesc mai mult decât 25.000 de euro pentru pasiunile lor. Nu voi colabora deocamdată cu naşul meu, Victor Becali, dar, cine ştie, poate o voi face peste câţiva ani”, spunea Chiodi după obţinerea licenţei de agent FIFA, în aprilie 2010.

Mutu ar putea ajunge la Napoli

După Cesena, Juventus şi Inter, o altă echipă din Italia şi-a manifestat intersul faţă de atacantul român. Fosta adversară a Stelei, în cupele europene, Napoli este dispusă să îl primească pe Adi, dar asta după ce îşi clarifică situaţia de la Fiorentina. „El se antrenează acum separat de echipă, dar n-ar vrea să plece. Vrea să se împace cu ei, dar dacă nu se poate, nu se poate. Are variante. Ştiu că a vorbit deja cu cei de la Napoli. Dacă nu va fi Fiorentina, ar vrea să meargă la Napoli, mai ales că de acolo ar putea juca la anul în cupele europene”, a declarat sursa din apropierea atacantului.

„Naşu`” îl vede la Inter

Mircea Sandu a declarat că atacantul Adrian Mutu nu se va face niciodată „băiat cuminte” dacă nu a reuşit acest lucru până la vârsta de 32 de ani. „Mutu ar putea să fie coleg cu Chivu, am auzit şi e foarte bine. Nu cred că se va face băiat cuminte niciodată dacă nu s-a făcut până la 32 de ani. Poate după 50 de ani.... E problema lui dacă se desparte de fraţii Becali. Nu m-a întrebat pe mine când a semnat cu ei”, a spus Sandu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com