Ce-a fost şi ce-a ajuns! Fiorentina ar putea renunţa gratis la Mutu

Cel mai negru an din cariera lui Mutu s-a sfârşit, iar Briliantul speră ca 2011 să îi aducă o nouă echipă. Fiorentina nu pare sa mai accepte capriciile românului şi l-a pus pe lista de transferuri. Mutu are însă porţile închise atât în Spania, cât şi în Franţa: Malaga şi Marseille au negat interesul pentru Il Fenomeno. Italienii vorbesc chiar de posibilitatea ca Fiorentina să renunţe gratis la Mutu.

Jurnalistul Paul Bargiggia, de la Mediaset, spune astăzi că Fiorentina ar putea să se despartă de Mutu chiar şi fără să ceară o suma în schimbul lui.



"Povestea lui Mutu la Fiorentina este închisă, din punctul meu de vedere. Nu ştiu unde va ajunge, dar cred că Fiorentina este gata să se despartă de el şi fără să ceară bani în schimbul transferului. Situaţia e simplă acum: dacă o echipă vine cu o ofertă pentru Mutu, Fiorentina va accepta fără să se gândeasca prea mult", spune jurnalistul italian pentru firenzeviola.it

Pantaleo Corvino a declarat zilele trecute că Mutu este pe lista de transferuri, dar că decizia finală o va lua Mihajlovic.

Tuttosport anunţa ieri că trupa viola i-a găsit şi înlocuitor Briliantului: atacantul Squadrei azzura, Diamanti

"Primul nume pe care Fiorentina îl are în vizor pentru înlocuirea lui Mutu este jucătorul Bresciei, Alessandro Diamanti. Preşedintele Gino Corioni l-a pus pe lista de transferuri"

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com