Mutu si Consuelo a petrecut cu Prodanca, "Reghe" si Oana Roman


Anamaria si sotul ei, Laurentiu Reghecampf, i-au vizitat de Pasti pe Adi si pe Consuelo, viitorii lor nasi de cununie, dar s-au mai intalnit si cu o multime de celebritati si au avut de semnat si un contract extrem de important.
Vizita la Florenta a fost extrem de calda. Anamaria si Laurentiu se simt mai mult decat prieteni cu Adi si cu frumoasa lui Consuelo. Cei patru formeaza o adevarata familie La fel ca si cuplul Mutu, Anamaria Prodan si Laurentiu parca se indragostesc unul de celalalt in fiecare zi.
Laur are darul de a o surprinde mereu, iar de iepuras cadourile nu aveau cum sa lipseasca. Vizita lor in Italia nu a fost doar una de placere, ci si una de afaceri. Atat familia Reghecampf-Prodan, cat si familia Mutu au semnat un contract exclusivist cu o companie aeriana.
Cei patru vor beneficia de un tratament preferential la transportul pe ruta Bucuresti - Florenta, iar Adi va avea un taxi aerian la dispozitie ori de cate ori vor avea nevoie. Cu tot cu tratamentul asta de VIP, prima lor preocupare ramane tot suspendarea lui Adi!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com