Cazul lui Adrian Mutu va fi judecat pe 19 aprilie

Tribunalul Naţional Antidoping va judeca la 19 aprilie dosarul în care atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, este acuzat de dopaj cu sibutramină, informează site-ul oficial al Comitetului Olimpic Naţional Italian (CONI).

"Tribunalul Naţional Antidoping a comunicat că preşedintele Francesco Plotino a fixat audierea în cazul Adrian Mutu pentru data de 19 aprilie 2010, la ora 10.30 (n.r. - ora 11.30 în România). Şedinţa se va ţine la Palatul Bonifati (n.r - la Stadionul Olimpic din Roma), sala Champions", se arată în comunicatul CONI.

Procuratura antidoping a Comitetului Olimpic Italian (CONI) a dispus, miercuri, trimiterea cazului jucătorului echipei Fiorentina, Adrian Mutu, depistat pozitiv cu sibutramină, în faţa Tribunalul Naţional Antidoping, cu propunere de suspendare pe o perioadă de un an.

Procurorul antidoping din cadrul CONI, Ettore Torri, a considerat că Mutu se află la prima abatere şi a cerut suspendarea jucătorului pentru o perioadă de un an, conform articolului 10.4 din codul WADA, care prevede circumstanţe atenuante şi posibilitatea reducerii suspendării dictate în cazul unui sportiv depistat pozitiv, dacă acesta poate dovedi cum a intrat produsul respectiv în organismul său şi că prin consumarea acelei substanţe nu s-a intenţionat creşterea performanţelor sportive.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com