Altă belea pentru Adi Mutu!

Dopajul cu sibutramină îl poate costa pe Adrian Mutu (31 de ani) şi pe plan financiar, nu doar pe cel sportiv. Fiorentina studiază posibilitatea de a-i cere daune, în cazul în care Mutu va primi un an de suspendare.

Vestea neplăcută pe care Adrian Mutu a primit-o miercuri, potrivit căreia procurorii antidoping ai Comitetului Olimpic Italian ar dori să-l suspende un an din cauza dopajului cu sibutramină, a fost dublată de un zvon deloc favorabil “Briliantului”. “La Repubblica” a scris, ieri, că Fiorentina studiază posibilitatea de a-i cere despăgubiri financiare atacantului pentru afectarea intereselor clubului, în cazul în care avocaţii lui Mutu nu vor reuşi să obţină o pedeapsă mai blândă.

În plus,
ziariştii italieni susţin că, indiferent de verdictul Tribunalului Naţional Antidoping de la Roma, gruparea toscană este hotărâtă să-l cedeze pe Mutu. Italienii vor să-l vândă După ce se va şti decizia definitivă, românul va fi transferat. Despărţindu-se de el, Fiorentina ar relaxa bugetul şi ar scăpa de plata salariului anual de 4,5 milioane de euro brut. Preţul de vânzare al “Briliantului” va depinde de durata suspendării. În 2008, Roma a oferit 20.000.000 de euro, dar acum Adi nu face nici jumătate.

«Dacă va primi doar şase luni, Mutu va rămâne la Fiorentina, altfel va pleca» Giovani Becali

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com