Mutu nu s-a mai antrenat

"Eu i-am spus să stea deoparte, să-şi pună gîndurile în ordine, dar Adrian nu a vrut. A zis că o să vină la antrenament cu orice preţ", anunţa tehnicianul Fiorentinei, Cesare Prandelli.
Implicat în noul scandal de doping, Mutu i-a dat însă planurile peste cap. A venit la şedinţa de pregătire, dar numai pentru a-şi saluta colegii şi antrenorii. S-a dus apoi în sediul clubului împreună cu impresaul Giovanni Becali pentru a vorbi cu directorul sportiv Pantaleo Corvino.

Discuţia a avut ca subiect viitorul apropiat al atacantului român, în special ce ar putea să se întîmple în cazul unei suspendări.
Becali a făcut o referire şi la creşterea salarială clamată înainte de depistarea pozitivă a lui Mutu, însă Corvino i-a transmis că mai degrabă, în noile condiţii, remuneraţia de două milioane de euro va scădea.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com