"Cînd intri cu 150 km/h în zid ai şanse mici să scapi!"

Fostul jucător al Fiorentinei a comentat situaţia lui Adrian Mutu într-un interviu din ziarul La Repubblica. Luca Toni, împrumutat de Bayern pînă în vară la AS Roma, l-a criticat pe Mutu pentru neglijenţă.



"E incredibil şi inexplicabil ce a făcut. El sigur nu are nevoie să slăbească şi chiar nu pricep de ce a apelat la acel medicament. Eu îl cred că l-a luat involuntar, dar e stupid să-ţi distrugi cariera în modul ăsta. Toţi ştim că se fac controale şi nu trebuie să luăm absolut nimic.
E ca şi cum te-ai arunca într-un zid cu 150 de kilometri pe oră: poţi să te salvezi dar mult mai sigur rişti s-o păţeşti rău de tot. Mie mi-e foarte frică de chestiile astea. Teama că cineva te poate băga într-un mare necaz dintr-o simplă sticlă de răcoritoare",
a declarat atacantul italian, căruia Mutu i-a luat locul la Fiorentina după plecarea acestuia în Germania.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com