Dan Filoti : Ignoranţă generalizată

Cazul Mutu depăşeşte cu mult sfera fotbalului şi vorbeşte cel mai bine despre un întreg sistem. Despre mafia medicamentelor, despre traficul cu sănătatea oamenilor, despre nepăsare şi inconştienţă . „Noroc” că i s-a întâmplat celui mai mediatizat fotbalist român. ProSport depăşeşte latura strict sportivă a cazului, îl lasă în urmă pe Mutu şi problemele lui care ar putea fi rezolvate de avocaţi inclusiv pe baza materialelor publicate ieri şi azi în ancheta colegilor mei.
Am avut ocazia să dau mâna cu un om care a spus senin că profită de naivitatea semenilor săi atunci când a fost întrebat dacă nu s-a gândit că medicamentele importate de el, conţinând sibutramină, creează dependenţă şi, în cazul unor pacienţi suferind de inimă, probleme mult mai serioase. De parcă ar fi numai asta? Dar Super Slimul, dar celelalte medicamente importate din China, dar Viagra? Astea cum sunt, se întreba tot el, retoric…
Contrafăcute! Aşa a spus, sigur pe ce zice. Din ţara unde se contraface orice, de la ceasuri până la blugi ori tricouri, în România vin cantităţi inimaginabile de pilule. Se iau de acolo la preţ de un euro cutia şi sunt vândute de 30 de ori mai scump. „Vindem iluzii!”, spun importatorii unor astfel de „droguri”. E atât de simplu să faci asta în România… Mutu este, până la urmă, victimă. Victima ignoranţei. M-am grăbit să îl acuz pe el de aşa ceva. Dar e generalizată această ignoranţă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com