Numerologia VIP: Adrian Mutu (08.01.1979)

In ciuda celor spuse de francezi, cum ca Mutu ar avea un IQ de stridie, din punct de vedere numerologic, Mutu pare un baiat inteligent. Cu 3 de 9 in matricea numerologica, el are o inteligenta nativa notabila. El este tipul omului care nu prea invata, dar la examene se descurca cu brio.
Are 4 de 1 (1111) ceea ce inseamna ca are un caracter puternic, ii place sa i se recunoasca meritele si sa fie admirat. Cei cu 1111 sunt ambitiosi, tind sa devina lideri. Sunt buni sefi mai ales acolo unde e nevoie de ordine si disciplina. Pentru ei e foarte important sa tina lucrurile sub control, nu suporta sa fie contrazisi, de aceea cercul lor de prieteni e compus numai din oameni care gandesc la fel cu ei. Ei tind spre cei puternici din punct de vedere material, intelectual sau social, iar daca nu, pot tinde chiar spre puternicii lumii interlope.
Foarte interesant este faptul ca are vectorul 7-8-9 (asa-zisul "vizitiu") compus din mai multe cifre decat vectorul 1-2-3 ("calul"), lucru pe care l-am mai intalnit la o alta sportiva, la Sharapova, precum si la actorul Matthew Perry. De aici ar trebui sa rezulte ca este puternic, ca tine totul sub control in orice situatie. Culmea, culmilor este, spre nedumerirea si mirarea mea, pe care sper sa mi-o lamuresc intr-o zi cu ajutorul d-lui Anatol Basarab, ca si Mutu, ca si Matthew Perry, s-a dovedit foarte slab cand a fost vorba de droguri..., nu a mai putut stapani caii care au luat-o razna! Foarte ciudat!
Cu 88, Mutu este un familist convins. De regula, cei cu 88 nu promit prea multe, dar cand o fac, se tin de cuvant. Daca isi primesc doza necesara de laude, daca sunt intelesi si sustinuti, atunci pot rasturna si muntii. E adevarat, el are un divort in spate, dar cei cu 88 divorteaza numai cand au motive serioase, cand nu se mai poate face nimic si, de obicei, nu se considera vinovati pentru asta.
Vectorul 7-8-9 arata ca Mutu este un tip creativ, inteligent si nonconformist.

1 comentarii:

Nicole Florian 15 septembrie 2011 la 11:43  

Ati uitat sa mentionati sursa...
http://numerologiavip.blogspot.com/

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com