Locul 4 pentru Consuelo

Intr-un top intitulat "The Most Beautiful Romanian WAGs of 2010" realizat de mrsport.ro, sotia atacantului roman Adrian Mutu, Consuelo ocupa pozitia a patra.

" Singura non-romanca din topul celor mai frumoase si sexy sotii de fotbalisti romani este nevasta lui Adrian Mutu. Frumoasa columbianca, care-i inghite multe, poate prea multe Briliantului, isi pastreaza acelasi loc 4 ca si in topul de anul trecut al celor mai frumoase iubite de fotbalisti. Personal sunt sigur ca Mutu n-ar mai fi calcat stramb (sibutramina, batai ospatarilor, suspendari, nonconvocari la nationala) daca Consuelo ar fi avut un cuvant de spus in acest mariaj! Poate mai degraba tata socru, tatal Consuelei, ar avea un cuvant de spus, dar el e departe, peste ocean, in Columbia! "

1 comentarii:

Camilressu 2 ianuarie 2011 la 21:28  

Multumim dragelor pentru reference.

Si noi il iubim pe Mutu, dar si pe Consuelo! ;) Speram intr-un an cu adevarat extraordinar pentru Adi Mutu!

La multi ani!
Sucees in 2011!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com