Mihailovic, antrenorul "Briliantului": «Mutu nu e Mesia»


Adrian Mutu şi Sinişa Mihailovic

Sinişa Mihajlovici, antrenorul Fiorentinei, îi contrazice pe cei care abia aşteaptă revenirea românului.

Fiorentina suferă fără Adrian Mutu (31 de ani) pe teren, obţinând o singură victorie în şase etape de campionat. Cu toate acestea, antrenorul Sinişa Mihajlovici (41 de ani) nu-şi pune mari speranţe în revenirea “Briliantului”.

“Mutu nu este Mesia, ca să ne rezolve toate problemele”, a declarat, sâmbăta trecută, Sinişa Mihajlovici, dând de înţeles că Fiorentina se poate descurca şi fără atacantul român. Tehnicianul sârb avea să fie contrazis, însă, 24 de ore mai târziu, când formaţia toscană a fost învinsă acasă de Palermo (1-2). Parcursul dezamăgitor al favoriţilor, care ocupă abia locul al 17-lea în Serie A, i-a determinat pe cei mai mulţi suporteri viola să aştepte cu sufletul la gură revenirea “Briliantului”, suspendat până pe 29 octombrie pentru dopaj cu sibutramină.

Suporterii îl consideră «Rege»

“Ciao, Fenomeno! Florenţa îşi aşteaptă Regele cu mare nerăbdare”, a scris un fan al Fiorentinei pe un site pe care Mutu a postat un fotomontaj care îl prezintă alături de un tigru, intitulat sugestiv “Tigrul român”.

«Consuelo nu este gravidă»

Adrian Mutu a ţinut să dezmintă, ieri, informaţia publicată de cotidianul italian Gazzetta dello Sport, potrivit căreia soţia sa, Consuelo (32 de ani) ar fi însărcinată. “Soţia nu este gravidă!”, a declarat atacantul român pentru ziarul Ring.

1 comentarii:

Unknown 5 octombrie 2010 la 13:26  

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com