Zile numarate pentru Mutu la Fiorentina?

Mutu se afla in cea mai proasta perioada a sa de cand s-a transferat la Fiorentina. "Violetii" par ca au gasit deja un inlocuitor pentru "Briliant", care nu se mai regaseste dupa scandalul cu Chelsea si TAS.
Internationalul roman Adrian Mutu a fost titular la Fiorentina, fiind schimbat dupa 70 de minute de joc, in meciul castigat de echipa din Florenta, sambata, in deplasare, cu Livorno, scor 1-0 (0-0).

Mutu, care a primit un cartonas galben in minutul 30, a fost inlocuit chiar de autorul unicului gol al partidei, Stevan Jovetici.
Atacantul muntenegrean a marcat in minutul 76, dupa ce a trasnformat un penalti dictat de central dupa un fault al fundasului gazdelor Diniz la Gilardino.
In minutul 84, formatia din Florenta a ramas in inferioritate numerica dupa ce fundasul Dainelli a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene.
MUTU, OUT? JOVETIC, NOU BRILIANT?
Muntenegreanul Stevan Jovetic a venit in 2008 la Fiorentina, la doar 18 ani, de la cea mai puternica scoala de fotbal din Europa de Est, a lui Partizan Belgrad. El a fost crescut pana la 14 ani de Mladost.Primul hattrick din cariera l-a reusit la 17 ani, cand juca in Cupa UEFA, acum Europa League, in sezonul 2007-2008. In 2007 a fost o tinta pana si pentru Manchester si Real Madrid, iar in 2008 a ajuns capitan la Partizan.
La Fiorentina a juns sa joace in mai 2008, cand a fost adus pe 8 milioane de euro, o suma mai mare pentru acest pusti decat pentru toate exporturile romanesti adunate in ultimii ani. A debutat pe 5 aprilie 2009 la Fiorentina, echipa pentru care a marcat 6 goluri pana acum.
Ce este incredibil, Jo-Jo, asa cum e poreclit de fanii Fiorentinei, a reusit sa faca meciuri perfecte aproape de fiecare data cand a intrat in locul lui Mutu in teren.
Jovetic joaca din 2007 la nationala mare a Muntenegrului, unde a marcat 6 goluri in 11 meciuri.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com