Albertini: "Amenda de 17 milioane primită de Mutu este enormă!"

Vicepreşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal, Demetrio Albertini, a declarat într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport că nu consideră corectă amenda de 17 milioane de euro primită de atacantul român Adrian Mutu, informează Fiorentina.it.


"Amenda de 17 milioane este enormă. Dacă un club reziliază contractul, un jucător trebuie să devină liber, nu? Sindicatul fotbaliştilor europeni este alături de Mutu dacă vrea să facă apel pe altă cale", a spus Demetrio Albertini.
Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat că a respins apelul lui Adrian Mutu, iar acesta trebuie să achite aproximativ 17 milioane de euro fostului său club Chelsea Londra, ca urmare a procesului dintre atacantul Fiorentinei şi clubul englez. Echipa britanică i-a reziliat contractul internaţionalului român în octombrie 2004, după ce acesta a fost depistat că a consumat cocaină.
Altfel, colegul lui Adrian Mutu în ofensiva Fiorentinei, Alberto Gilardino, a declarat că se aşteaptă să aibă împreună un sezon foarte bun. El s-a referit şi la amenda primită de atacantul român, precizând că acesta va reacţiona împotriva sancţiunii.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com