Torres si Steve G nu il sperie! Mutu: "Nu e mare lucru sa bati Liverpool!"

Skrtel: "Nu ma tem nici de Mutu, nici de Jovetici!" Prandelli: "Cu Mutu si Jovetici in atac o sa facem treaba buna!"
Mutu se intalneste diseara in Liga Campionilor cu Liverpool, insa jucatorul roman nu este impresionat de vedetele lui Benitez. "Nu mai inseamna mare lucru sa bati Liverpool" - agita romanul spiritele inainte de meci.



"Acum ceva vreme, deveneai celebru daca invingeai Liverpool si se facea mare caz pe tema asta, insa acum nu mai e asa. De cand sunt la Florenta, echipa, clubul si toata lumea din jurul nostru au ajuns la un nivel la care pot castiga cu oricine pe teren propriu." spune Mutu in The Sun.
Mutu si-a adus aminte si de perioada petrecuta in Anglia, la Chelsea, cand a avut probleme cu droguri."Perioada mea din Anglia nu a fost usoara. Eram tanar si aveam o multime de probleme. Sunt un jucator mai bun acum, mai matur si mai tare psihic."
Fiorentina primeste vizita lui Liverpool in Liga Campionilor, dar Mutu nu este impresionat de vedetele lui Benitez. "Sunt sigur ca antrenorul nostru nu isi va lua masuri speciale pentru Torres si Gerrard, nu este stilul nostru."
Fundasul lui Liverpool, Martin Skrtel, a declarat ca la partida, de marti seara, din deplasare, cu Fiorentina, din grupa E a Ligii Campionilor, cei mai periculosi adversari vor fi atacantii Adrian Mutu si Stevan Jovetici, dar a precizat ca "nu se teme de ei", informeaza violanews.com.
"Suntem increzatori pentru partida cu Fiorentina, mai ales ca Fernando Torres este intr-o forma excelenta, a marcat goluri in toate competitiile. Speram sa ne calificam mai departe cat mai repede posibil si sa ne aratam valoarea. La meciul de marti vom incerca sa-i blocam pe Mutu si pe Jovetici, care sunt doi jucatori foarte buni, dar nu imi este teama de ei", a precizat fundasul slovac.
Tehnicianul Cesare Prandelli ii va folosi in compartimentul ofensiv al echipei din Florenta la jocul cu Liverpool pe Mutu si Jovetici, deoarece Alberto Gilardino este suspentat pentru meciul de marti seara, dupa ce a fost eliminat in prima partida a Fiorentinei din grupele Ligii Campionilor: "Vom evolua cu Mutu si Jovetici in atac si sincer cred ca putem face lucruri bune in acest joc chiar daca lipseste Alberto Gilardino".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com