Becali: "Dacă Mutu îi avea pe verii mei de la început, nu se ajungea pînă la amenda asta"

Finaţatorul Stelei a vorbit despre scandalul în care este implicat Adrian Mutu şi a spus că este convins că verii lui îl vor scăpa pe "Briliant" de amenda pe care o are de plătit faţă de cllubul Chelsea.


"Dacă Mutu îi avea pe fraţii Becali de la început, nu se ajungea pînă la amenda asta. De fapt, acest proces arată rea-voinţa familiei Moggi. În acest caz, singura greşeală aparţine clubului Juventus şi clubului Livorno. E imposibil ca un copil să plătească atîţia bani şi aceste cluburi să profite.
Sunt sigur că avocatul lui Mutu va demonstra că Juventus a cîştigat de pe urma lui Mutu şi ei ar trebui să plătească o mare parte din amendă. Aceşti bani pe care i-au cîştigat pe spatele jucătorului ar trebui să-i plătească spre Chelsea.Aceasta e calea de atac pe care o pregătesc verii mei. Pe Moggi îl durea undeva de Mutu, îl lăsa să plătească singur", a încheiat oficialul din Ghencea

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com