Pe mâna lui Mutu

După ce a pierdut cu 1-0 în primul meci al grupelor, la Lyon, Fiorentina este obligată să dea marea lovitură pe teren propriu, în faţa lui Liverpool. Ca urmare a suspendării pe două etape a lui Gilardino, Cesare Prandelli îi va folosi astăzi, vrând-nevrând, pentru prima oară împreună, pe Mutu (foto) şi pe Steven Jovetic în echipa de start, deşi românul a evoluat mult sub posibilităţile sale în acest sezon.

Altfel, antrenorul Fiorentinei a făcut parte din lotul lui Juventus care a disputat acea tragică finală a Cupei Campionilor Europeni din 1985 (1-0 cu Liverpool), pe stadionul "Heysel" din Bruxelles. Atunci, 39 de suporteri torinezi au murit. Prandelli a declarat că nu va putea uita niciodată acele imagini cu cadavre şi oameni îngroziţi: "Nu am vrut să jucăm, dar ne-a obligat UEFA s-o facem."

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com