Scapă Mutu? Fraţii Becali vor înainta azi recursul!

Internaţionalul român Adrian Mutu va înainta, luni, la Tribunalul Federal Elveţian, recursul la decizia TAS, prin care este obligat să achite 17 milioane de euro daune clubului Chelsea, cu ajutorul fraţilor Victor şi Ioan Becali, anunţă ziarul Corriere dello Sport, citat de violanews.com


"Astăzi (n.r. - luni) impresarii lui Mutu vor prezenta recursul la Tribunalul Federal Elveţian pentru a reuşi să blocheze acea terifiantă amendă de 17 milioane de euro. Astăzi fraţii Becali vor pune pe masă recursul având convingerea că se poate bloca un proces care este extrem de periculos. Mutu a încercat totul. Să se pună la dispoziţie şi să acorde donaţii unor organizaţii non-profit ce luptă împotriva dependenţei de droguri, dar chiar şi să joace într-un turneu la Londra cu echipe care într-o măsură mai mică sau mai mare au fost afectate de cazul campionului român, iar veniturile din drepturile de televizare să meargă la Abramovici. Totuşi, pentru moment nu au fost semne încurajatoare din partea clubului britanic. În cazul în care documentaţia trimisă de fraţii Becali nu va bloca permanent această povară de 17 de milioane de euro, dacă diplomaţia nu va reuşi să-i apropie pe Chelsea şi pe jucător, sau dacă intervenţia sindicatelor fotbaliştilor nu va izbuti să rezolve acest caz, atunci totul se va decide în instanţele civilă", scrie cotidianul Corriere dello Sport, într-un articol semnat de Alessandro Rialti.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com