Mutu a fost OK!

Chiar daca nu stalucit in meciul de aseara, Adrian Mutu a nuncit mult si a fost apreciat de presa din Italia.


Cotidianul La Nazione scrie ca Jovetici este protagonistul absolut al partidei de marti, insa remarca si prestatia atacantului roman Adrian Mutu. "Legenda lui Liverpool a devenit pentru o noapte doar o povestioara, in timp ce Fiorentina scrie cele mai frumoase pagini ale sale, bestseller-ul din ultimii ani: Fiorentina a jucat cea mai buna partida din era Prandelli. Sarutat de toti zeii fotbalului, Jovetici este protagonistul absolut, dar toti coechipierii sai trebuie laudati pentru modul in care au contribuit la acest rezultat. Printre acestia chiar si Mutu, care a muncit in acest meci si la final a fost aplaudat", scrie La Nazione.
Site-ul libero-news.it il noteaza cu 6 pe Adrian Mutu, despre care spune ca "in absenta lui Gilardino, trebuie sa cante si sa duca crucea, respectiv sa inventeze si sa primeasca cateva lovituri de la fundasii echipei Liverpool". "Ar fi nevoie de un Mutu mai bun, pe care Florenta l-a vazut de nenumarate ori in ultimele 12 luni. Nu straluceste, dar este pretios. Intelegerea sa cu Jovetici a crescut pe masura ce au trecut minutele. In repriza a doua, s-a retras in aparare, pentru ca Fiorentina s-a gandit numai la apararea rezultatului", a comentat sursa citata.
Echipa italiana AC Fiorentina, cu atacantul roman Adrian Mutu pe teren 82 de minute, a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), formatia engleza Liverpool, intr-un meci din etapa a II-a a grupei E a Ligii Campionilor.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com