Mutu nu mai e un "animal petrecăreţ"

Ediţia irlandeză a cotidianului The Independent a publicat, ieri, un material despre schimbarea în bine a lui Adrian Mutu (30 de ani). Atacantul Fiorentinei este apreciat pentru puterea de a renunţa la stilul de viaţă sălbatic din trecut.


Celebrul cotidian The Independent a publicat un articol laudativ la adresa atacantului român Adrian Mutu. “Unii oameni din fotbal nu învaţă niciodată, dar Mutu dovedeşte că este excepţia de la regulă”, aşa începe materialul intitulat “Atenţia îndreptată asupra familiei îl face pe Mutu să nu mai piardă timpul”.
“Briliantul” este apreciat pentru puterea de a trece peste greşelile trecutului. “Am 30 de ani. Sunt un alt Mutu. Unul mult mai responsabil. Pentru mine, familia este mai importantă decât fotbalul. Punct”, este declaraţia românului, citată de The Independent.
Ziariştii amintesc de unul dintre tatuajele pe care “Briliantul” îl avea pe braţ în perioada petrecută la Chelsea: “O zi fără un zâmbet este o zi pierdută”. Un motto al unui animal petrecăreţ, care acum nu mai există”, a scris publicaţia irlandeză. Altfel, Daily Telegraph îl ironizează pe atacantul român: “Nu mai e jucătorul care să tragă o grămadă de cocaină şi să sugă sângele unui star porno. E mult mai serios. Procesul cu Chelsea i-a tăiat aripile vampirului de altădată, iar faţa i s-a albit după ce a fost condamnat să plătească amenda”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com