Convocat, dar joaca?

Adrian Mutu a fost convocat de antrenorul Fiorentinei pentru meciul de acasa care se va juca maine de la ora 21:40 contra echipei Sampdoria.
Lotul convocat: Avramov, Castillo, Comotto, Dainelli, De Silvestri, Donadel, Frey, Gamberini, Gilardino, Gobbi, Jorgensen, Jovetic, Kroldrup, Marchionni, Montolivo, Mutu, Natali, Pasqual, Santana, Savio, Vargas, Zanetti.


In meciurile cu Lyon si Roma, antrenorul Cesare Prandelli a fost criticat ca l-a introdus pe Adrian in primul 11, deoarece acesta nu este inca intr-o stare fizica prea buna. Ziarele din Italia scris ca Adrian nu va fi titular maine, in locul sau jucand Jovetic.
Pentru a revenii la o forma cat mai buna, Adrian are nevoie de jocuri, nu sa stea pe banca, are nevoie de incredere nu de critici. Fiorentina are nevoie de Mutu ... ca de aer.
Sunt sigura ca "Il fenomeno" le va raspunde tuturor celor care il fac acum "vagabond, fantoma etc." prin prestatii foarte bune si goluri.
Claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com