"Chivu şi Mutu şi-au făcut datoria! E timpul să o luăm de la zero!"

Adrian Mititelu crede că a venit momentul pentru reconstrucţia echipei naţionale a României. Patronul Craiovei îi transmite lui Răzvan Lucescu să pună accentul mai mult pe tineri şi să renunţe chiar şi la Cristi Chivu sau Adrian Mutu.


"Răzvan Lucescu trebuie să schimbe ceva. Naţionala are nevoie de o reconstrucţie din temelie. Sunt 15-20 de jucători foarte tineri în Liga 1 care pot constitui nucleul echipei naţionale. Putem face astfel încât, în 2014 să avem o echipă competitivă. Cu cât întârziem acest proces, cu atât ne facem mai mult rău. Pe noi ne preocupă mai mult în ce urnă valorică suntem, dar dacă vrem însănătoşirea fotbalului românesc trebuie să avem o strategie. Roman mi se pare un jucător bunicel. Nu asta e problema, dar poate sunt jucători mai talentaţi decât Roman şi nu au avut ocazia să joace. La noi încă se menţine spiritul antrenorilor de a mai lucra cu jucătorii pe care i-au mai antrenat. Chivu şi Mutu şi-au făcut datoria, dar e momentul să o luăm de la zero. Altfel, vom trăi din amintiri. Hai să luăm exemplul Serbiei, care acum patru ani a fost reconstruită din temelii", a afirmat Adrian Mititelu la gsptv.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com