Mutu speră să scape cu 250.000 €

Atacantul ar vrea ca la finalul procesului să aibă de plată doar onorariul pentru avocatul său, Jean-Louis Dupont.
Văzându-se obligat să plătească imensa amendă de 17 milioane de euro către Chelsea, starul naţionalei României, Adrian Mutu, este disperat şi încearcă să găsească soluţia ideală.
Primul pas făcut de “Briliant” a fost împăcarea cu fraţii Becali, în consecinţă el semnând cu firma de impresariat a acestora. Pasul următor a fost făcut de noii săi agenţi care susţin că datoria de 17 milioane de euro trebuie să fie achitată de către Livorno, Juventus şi familia Moggi, cărora le-a şi intentat proces.


Cei acuzaţi s-au spălat pe mâini de toată povestea, spunând că nu au nici un amestec, aşa că fraţii Becali au apelat la unul dintre cei mai buni avocaţi din lume. Este vorba de Jean-Louis Dupont, cel care a câştigat faimosul proces Bosman, care a schimbat lumea fotbalului. Acelaşi avocat l-a reprezentat pe Gică Hagi în momentul în care românul a cerut să i se acorde statutul de jucător comunitar, pentru acest drept judecându-se cu UEFA.
Tarif între 150 şi 250 de euro pe oră
Onorariul practicat de firma de avocatura Elegis, de care aparţine Dupont, variază între 150 şi 250 de euro pe ora de consultanţă, în funcţie de complexitatea cazului şi de şansele de câştig. Se estimează că procesul împotriva familiei Moggi şi a cluburilor Livorno şi Juventus ar dura apoximativ 4 ani. Libertatea a calculat cât ar totaliza factura lui Mutu pentru 4 ani de proces.
Dacă piteşteanul s-ar întâlni cu Dupont 10 zile pe lună, câte două ore pe zi, plătind 200 de euro/oră, onorariul avocatului belgian ar fi în jur de 250.000 de euro pentru tot procesul. În cazul unei victorii, această sumă ar fi un nimic, pe lângă datoria de 17 milioane de euro faţă de Chelsea.
Chelsea cere mai mult
Deranjaţi de faptul că Adrian Mutu nu a respectat primul termen al plăţii imensei datorii de 17 milioane de euro, clubul patronat de rusul Roman Abramovici cere sancţionarea românului şi penalizarea acestuia cu încă 12.000 de euro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com