Presedinte Livorno: "Mutu a stat la noi doar jumatate de ora, nu platim despagubiri!"

Presedintele lui Livorno, Aldo Spinelli, a declarat, marti, ca Adrian Mutu a stat la echipa sa doar jumatate de ora, fiind apoi legitimat imediat de Juventus Torino, astfel ca echipa sa nu trebuie sa plateasca nimic in cazul romanului, informeaza fiorentina.it.



"Juventus l-a dat pe Mutu la Livorno doar pentru jumatate de ora si apoi l-a legitimat imediat. Nu vad de ce clubul nostru ar intra in cererea unei eventuale despagubiri. E bine ca lucrurile sa fie puse la punct", a declarat Spinelli pentru Corriere dello Sport-Stadio.
Declaratiile lui Spinelli, precedat marti de Luciano Moggi (fostul director general de la Juventus), vin dupa ce fostul impresar Becali a afirmat, intr-un interviu acordat Corriere dello Sport, ca atacantul Adrian Mutu ar trebui sa plateasca, din despagubirea de 17 milioane de euro catre clubul Chelsea, doar ce a castigat in perioada in care a jucat la echipa londoneza, restul fiind responsabilitatea gruparii Juventus, a Livorno si a impresarului Alessandro Moggi, fiul lui Luciano, care l-au transferat gratis pe fotbalist.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com