Mutu, printre cei mai interesanţi 16 jucători din Ligă!

Chiar dacă vine după un sezon în care a fost chinuit de accidentări şi nu a început foarte bine nici noua stagiune,Adrian Mutu rămîne unul dintre numele importante dinLiga Campionilor.
Site-ul sportingo.com îl plasează pe atacantul român printre cei mai interesanţi 16 jucători din actuala ediţie a celei mai importante competiţii europene intercluburi. Alături de jucătorul Fiorentinei, sursa citată îi menţionează pe unii dintre cei mai la modă jucători din fotbalul european, cum ar fi Edin Dzeko (Wolfsburg), Sebastian Giovinco (Juventus), Lisandro Lopez (Lyon) sau Dmytro Chygrynskiy, noua achiziţie a Barcelonei.


Mutu este caracterizat ca un jucător matur, capabil să lase în urmă problemele din viaţa persoanlă pentru a da totul în teren: "Românul ştie ce înseamnă Liga Campionilor, a jucat acolo atît anul trecut, dar şi în ediţiile precedente, atunci cînd evolua la Chelsea sau Juventus.
Chiar dacă e un atacant formidabil, Mutu e cunoscut pentru faptul că e un adevărat playboy şi pentru că a picat un test antidoping pe vremea cînd era la Londra. Cu o amendă uriaşă din partea FIFA, Adrian şi-a schimbat stilul de viaţă şi a marcat 47 de goluri în 78 de meciuri la Fiorentina, iar parteneriatul său ofensiv cu Gilardino reprezintă o ameninţare pentru toate celelalte echipe din grupă".
Iată lista completă: Giovinco, Dzeko, Vladimir Dvalishvili (Maccabi Haifa), Mert Nobre (Besiktas), Brandão (Marseille), Esteban Granero (Real Madrid), Raul Meireles (FC Porto), Daniel Sturridge (Chelsea), Lisandro Lopez (Lyon), Alejandro Dominguez (Rubin Kazan), Kris Boyd (Rangers), Dmytro Chygrynskiy (Barcelona), Jack Wilshere (Arsenal), Pavel Pogrebnyak (Stuttgart), Matt Derbyshire (Olympiacos)

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com