Mutu, fluierat la scenă deschisă în Livorno-Fiorentina 0-1

Internaţionalul român Adrian Mutu a fost titular în partida pe care AC Fiorentina a câştigat-o, sâmbătă, în deplasare, scor 1-0, cu Livorno, în etapa a 6-a din Seria A. El a fost schimbat într-un cor de fluierături cu Jovetici, iar muntenegreanul a adus cele trei puncte echipei viola.

"Briliantul" şi-a creat mai multe ocazii, însă nu a reuşit să înscrie, iar în minutul 39 a primit un cartonaş galben. "Mutu a ieşit în evidenţă doar în momentul în care a primit cartonaş galben sau atunci când a fost schimbat. Prandelli ţine însă în continuare la el şi speră să-i refacă moralul, după amenda primită de la Chelsea. Pe faţa românului se vede o tristeţe clară în momentul în care primeşte fluierăturile publicului", scrie violanews.com, care îi acordă fotbalistului nostru nota 5,5.
Mutu a fost înlocuit în minutul 71 cu Jovetic, acesta din urmă reuşind să înscrie unicul gol al meciului, în minutul 76 din penalty.
În urma victoriei, Fiorentina a urcat pe locul 4 în clasamentul din Serie A, cu 13 puncte, la numai două distanţă de liderul Sampdoria.
Prandelli: "Mutu este într-o creştere de formă"
Cesare Prandelli nu uită de meciurile senzaţionale făcute de jucătorul român în ultimii trei ani pentru Fiorentina şi merge în continuare pe mâna lui. "Mutu este într-o creştere de formă. Uşor uşor, ar putea deveni acel fotbalist care ne-a adus atâtea bucurii în ultima perioadă. Pe viitor mi-aş dori să îi am în primul 11, atât pe Adrian, cât şi pe Jovetici", spune italianul.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com