Din nou ... Il fenomeno !!!

Serialul "Il fenomeno" care l-a avut in prim-plan pe Adrian Mutu, revine la Kanal D. Emisiunea va fi data in reluare in fiecare sambata si duminica de la ora 10 dimineata .

Adrian Mutu este, indiscutabil, un fenomen! Orice fenomen are nevoie de anumite condiţii pentru ca sa se manifeste. Pe lângă talentul lui Mutu există un întreg mecanism care îl face pe Mutu să fie şi să se menţină fenomenal. Acest mecanism este, în primul rand, reprezentat de oameni: familie, prieteni, antrenori, public, fani! Lor li se adresează Mutu!Conceput ca un format de reality show care arată detalii din viaţa de zi cu zi a fotbalistului, “Il fenomeno” este un spectacol prin care Adrian Mutu încearcă să arate fanilor şi tuturor celor care l-au susţinut mulţumire şi recunoştinţă.Prin realizarea acestui reality show, Adrian Mutu îşi îndreaptă atenţia către public oferindu-le toată loialitatea, dragostea şi gratitudinea sa.

Vezi mai jos poze care nu au au mai fost vazut pana acum, de la sedinta foto realizata pentru acest show .











Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com