"Adi Mutu se dă cu cremă antirid"

... susţine Luca Mencarini, patronul saloanelor de infrumuseţare pe care le frecventează "Briliantul" in America.
Luca Mencarini (43 de ani) e unul dintre cei mai renumiţi hair-stilişti din America. El a acceptat să dezvăluie, pentru Libertatea, secretele vedetelor care îi frecventează luxoasele saloane din Miami, Luca Loft şi Luca Hair Style.

Libertatea: Eşti unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Adi Mutu.
Luca Mencarini: Sunt mândru să mă număr printre prietenii lui Adrian, deoarece nu e doar un fotbalist extraordinar, ci şi un băiat deosebit. Adrian e un om bun, cu picioarele pe pământ, un prieten adevărat.
Cum te-ai cunoscut cu Adi?
Prin soţia lui! Eu şi Consuelo ne ştim de 10 ani, iar prietenia cu Adrian s-a format prin intermediul ei.
Ce-ţi solicită Adrian?
De fiecare dată când vine la salonul meu, Adrian foloseşte creme antirid şi alte produse antiîmbătrânire din gama GoNaturalGoLuca, destinate îngrijirii feţei, părului şi corpului.
Dar Consuelo?
Consuelo are părul natural negru şi eu nu îl vopsesc, ci doar îi aplic o soluţie din linia mea de produse, ca să fie mai strălucitor şi să aibă culoarea mai intensă. De fiecare dată când ajunge la salon, ea îşi face tratamente pentru întreţinerea culorii părului.
Fotbaliştii sunt idoli pentru mulţi copii. Cum te simţi când vezi că o frizură de-a ta a făcut furori în întreaga lume?
Mă simt mândru să-i tund pe aceşti băieţi, şi la fel de împlinit când văd că tinerii le copiază frizurile. Sunt convins că şi stilul pe care i l-am creat lui Adrian a fost adoptat de fanii săi.

Luca e stilistul mai multor celebrităţi
Luca Mencarini are clienţi celebri. Pe lângă Mutu, saloanele sale de înfrumuseţare sunt vizitate de Paris Hilton, Madonna sau Maradona. “Mai toate vedetele de sex feminin au extensii de păr, pentru că vopselele folosite în mod constant degradează podoaba capilară. De aceea, în cazul lor folosesc produse cu ingrediente naturale, fără amoniac sau aluminiu”, spune Luca.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com