Adi a fost mut!

Abia refăcut după o accidentare, atacantul român al Fiorentinei, Adrian Mutu (30 de ani), nu a putut împiedica înfrângerea echipei italiene pe terenul lui Lyon (0-1), în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor. “Briliantul” a fost înlocuit în minutul 58.
Fiorentina a sperat să-şi reducă la tăcere adversarul, printr-o execuţie-bijuterie inventată de atacantul român, dar Adrian Mutu a uitat “să vorbească” pe terenul lui Lyon. Recuperat după accidentarea la piciorul drept, din cauza căreia a ratat meciurile “tricolorilor” cu Franţa şi cu Austria din preliminariile Campionatului Mondial, “Briliantul” s-a zbătut destul de mult, dar n-a reuşit mai nimic notabil în faţa apărării francezilor.


A tras un singur şut la poartă
A şutat o singură dată la poartă, dar mingea a trecut pe lângă buturile lui Lloris. Încă incapabil să reziste până la final la ritmul din Liga Campionilor, Mutu a fost înlocuit în minutul 58 şi a privit neputincios, de pe bancă, bucuria gazdelor după ce Pjanici a marcat golul victoriei (76). Cu toate acestea, presa peninsulară a fost îngăduitoare cu prestaţia românului. “Nu a fost la capacitate maximă, dar a tras de el. A demonstrat că poate reveni la forma care l-a consacrat”, a scris site-ul fiorentina.it, care i-a acordat nota 6,5.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com