"Procesul va dura mai mulţi ani, iar Adi probabil că nu va mai da niciun ban!"

Ioan Becali spune că lucrurile par promiţătoare în cazul lui Adrian Mutu. Se pare că procesul în care acesta se va lupta cu oficialii clubului londonez Chelsea va dura mai mulţi ani, timp în care Adi va putea să joace fără probleme. Dar cea mai bună veste este că starul român ar putea ieşi basma curată din tot acest haos, fără să plătească nici măcar un euro.


"La începutul şi sfârşitul săptămânii viitoare ne vom întâlni cu noua trupă de avocaţi. Vom implica şi părţile care au profitat de acest lucru. E vorba de Juventus de atunci, familia Moggi, tată şi fiu, precum şi Livorno, prin intermediul căruia s-a făcut transferul de atunci. Au făcut transferul cu repeziciune pentru că au vrut să ia bani. Foarte bine, dar acum când Adi are probleme nimeni nu a sărit în apărarea lui.
Aveam multe echipe care îl voiau pe Adi. Până marţi vom depune acest dosar. Va începe un proces care va dura trei - patru ani şi probabil nu va plăti niciun ban. Mutu are voie să joace şi la echipa naţională, şi la echipa de club. Avocaţii au spus că nu va plăti după ce au văzut actele. L-am găsit pe Mutu mai matur şi nu am avut niciun intermediar pentru împăcare. El a venit la mine acasă şi ne-am împăcat", a spus Ioan Becali la gsptv.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com