Pe drumul cel bun

Mutu a jucat doar 58 de minute în meciul pierdut cu 1-0 de Fiorentina la Lyon, dar a avut câteva execuţii de mare jucător.


În urmă cu câteva zile, Mutu i-a promis lui Cesare Prandelli că va intensifica timpul de recuperare, pentru a fi prezent la debutul Fiorentinei din grupele Ligii Campionilor. Şi s-a ţinut de cuvânt. La Lyon, el a început ca titular şi a stat pe gazon timp de 58 de minute. Presa şi suporterii, fără a mai vorbi de Prandelli, au văzut un Mutu foarte ambiţios, dornic să ajute echipa, care a şi reuşit câteva execuţii de mare efect. Nu a fost motorul echipei sale, care a pornit cu stângul, dar a arătat multe lucruri bune.
Concluzia o extragem din comentariul din Corriere dello Sport, ediţia de Florenţa: "Adrian a arătat clar că este pe drumul cel bun. Nu are încă o condiţie fizică optimă, dar clasa de mare jucător nu a pierdut-o şi câteva execuţii ale sale sunt tot atâtea motive de încredere pentru viitor".
Prandelli a fost curajos pentru că l-a introdus pe Mutu încă din primul minut www.fiorentina.it
Am rămas perplecşi când l-am văzut pe Mutu titular www.firenzeviola.it

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com