Mutu, rezervă de lux?

Antrenorul Prandelli este încântat de tânărul muntenegrean Jovetic
Se îngroaşă gluma în privinţa situaţiei lui Adrian Mutu. Nu era de ajuns acea sancţiune record stabilită de FIFA şi validată de TAS, că acum românul riscă să devină doar o rezervă de lux la Fiorentina.Şi nu pentru scurt timp, întrucât muntenegreanul Steven Jovetic pare mai decis ca oricând să profite de şansa oferită şi să devină practic noul Mutu în angrenajul lui Cesare Prandelli. Jovetic a făcut un meci perfect în faţa Sampdoriei (scor 2-0), echipă neînvinsă în acest sezon până la vizita de pe "Artemio Franchi". Driblinguri de efect, pase sclipitoare, acţiuni personale pline de forţă şi tehnicitate, gol cu capul (procedeu mai rar utilizat de jucătorul cu cea mai ciudată coafură din Serie A), într-un cuvânt muntenegreanul a purtat Fiorentina spre victorie cu mare autoritate. Toate acestea în timp ce Adi a rămas miercuri seara doar pe banca de rezerve.


Preşedintele della Valle a demisionatAntrenorul Cesare Prandelli pare a fi de acord acum cu sacrificarea favoritului său în folosul echipei, după ce Mutu a fost doar o umbră în înfrângerea de la Roma. Pentru prima oară l-a lăudat public pe Jovetic, trimiţând şi un mesaj clar despre planurile sale: "Jovetic, dacă va juca la fel, va fi indiscutabil viitorul Fiorentinei". Şi suporterii, în mod elegant, dar ferm, îi cer lui "Il Fenomeno" să nu agite apele şi să accepte pe termen lung statutul de rezervă: "Ne pare rău pentru Mutu, dar problemele lui, mai ales în plan psihic, l-au făcut să ajungă pe bancă. Trebuie să înţeleagă, dacă iubeşte Fiorentina, că Jovetic e cu mult peste el". Altfel, ieri, la prânz, Andrea Della Valle, presedintele Fiorentinei, si-a anuntat demisia. Cel care l-a sustinut mereu pe Mutu urma să explice aseară, într-o scrisoare deschisă, motivele renuntării sale.
"Jovetic este viitorul Fiorentinei. Dacă va continua să joace aşa, va fi foarte bine",Cesare Prandelli, antrenor Fiorentina
"Cred că vom fi şi mai puternici când Mutu şi Jovetic vor juca împreună, alături de mine", Alberto Gilardino, atacant Fiorentina

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com