Rusii de la Zenit l-au refuzat pe Mutu! Motivul: agentia Becali !!

Mutu a ratat sansa vietii lui - un transfer la rusii de la Zenit care i-ar fi umplut conturile dar l-ar fi si scapat de datoria fata de Chelsea.


Zenit Sankt Petersburg a semnat deja un contract cu Luciano Spaletti - italianul va deveni de la 1 decembrie oficial antrenorul lui Zenit, insa rusii il vor mai devreme la echipa.
Asta nu era singura noutate la Zenit, in proportie de 80% Mutu devenea jucatorul rusilor. Toata conducerea executiva de la Zenit il placea pe Mutu, mai ramanea ca si Spaletti sa-si dea acordul.
Toata afacerea a picat insa cand rusii din conducerea lui Zenit au aflat ca Mutu s-a impacat cu agentia Becali - agentie care nu este deloc pe placul oamenilor de la Zenit.
Mutu era tratat ca un rege Sankt Petersburg - il astepta un salariu fabulos la rusi - 4 milioane de euro pe an plus asigurari ca datoria lui fata de Chelsea va fi stinsa.
Zenit este echipa preferata a premierului rus Vladimir Putin. Fostul presedinte rus nu ar fi intampinat probleme in rezolvarea problemei lui Mutu - stiindu-se influenta lui Putin in randul oligarhilor rusi.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com