Mutu, suspendat peste trei luni?

Presa italiană susţine că Adrian Mutu şi avocaţii săi au la dispoziţie trei luni pentru a-şi rezolva pe cale juridică problemele cu Chelsea. După acest termen, FIFA va dicta suspendarea jucătorului.


Săptămâna viitoare începe ofensiva avocaţilor lui Mutu în instanţele civile. Mai precis, pe data de 15 septembrie expiră termenul de prezentare a recursului în faţa tribunalului federativ elveţian faţă de amenda în valoare de 17 milioane de euro, pe care Mutu trebuie s-o achite clubului Chelsea. Un atu în plus pentru român: în grupul apărătorilor săi se va afla şi celebrul Jean Louis Dupont, omul care a schimbat cu ani în urmă faţa fotbalului, obţinând victoria clientului său, obscurul jucător Marc Bosman, privind dreptul de liberă circulaţie al unui sportiv în cadrul Uniunii Europene.
La o zi după ce expiră termenul, în speţă pe 16 septembrie, "Briliantul" ar putea reveni pe gazon, după accidentarea suferită înainte de meciul României de la Paris, doctorii declarându-l apt pentru primul meci al violeţilor din grupele Ligii Campionilor, de la Lyon (locul unde Fiorentina a început şi sezonul trecut campania din Ligă, cu un 2-2).

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com