Mutu e refăcut complet după accidentare şi e în lotul pentru Lyon!

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, s-a refăcut complet după accidentarea suferită la muşchiul croitor şi a fost convocat de antrenorul Cesare Prandelli pentru partida din Liga Campionilor cuOlympique Lyon, informează site-ul oficial al italienilor.

Mutu a efectuat un antrenament normal luni şi a dovedit astfel că este complet refăcut. Internaţionalul român a ratat din cauza accidentării partidele naţionalei României cu Franţa (scor 1-1) şi Austria (scor 1-1) din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010. Jucătorul a efectuat un control la Florenţa săptămâna trecută şi s-a descoperit că necesită o pauză de 10 zile.Antrenorul Cesare Prandelli a convocat 19 jucători pentru partida cu Olympique Lyon, iar pentru acest joc vor lipsi Castillo, De Silvestri şi Zanetti, toţi accidentaţi.

Meciul dintre Fiorentina şi Olympique Lyon, din Grupa E a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21:45, pe stadionul formaţiei franceze.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com