Andrei Dicu "Nasu’ plateste"

Cuprins de sentimentalisme ieftine, poporul roman, in frunte cu parohul din Ghencea, Gigi Becali, se strofoaca de mila lui Adi Mutu, care are de plata vreo 17 milioane de euro. Ziarele titreaza bombastic “Lupta continua!”, iar toata lumea isi da cu parerea ce smecherii judiciare ar mai trebui sa faca “Brili”, ca sa scape de plata celei mai scumpe “bile” din lume. “Tovarasi, stati linistiti la locurili voastri”, ar spune cineva… Ei bine, Mutu, marele Mutu, n-o sa scoata nicio letcaie, iar asta pentru ca, daca pana la urma va fi vorba de plata, va plati nasul Nicu Gheara.
Problema care se pune este, insa, alta. Cine plateste si in cazurile celorlalti tineri care, indobitociti de mass-media noastra, traiesc cu senzatia ca nu ce a facut Mutu e gresit, ci decizia tribunalului. Traim intr-o epoca in care valorile morale au ajuns hartie igienica, dar eu unul n-am chef de discursuri moralizatoare de doi lei, la ora asta. Importanta este, insa, perceptia publica si rolul mass-media in propagarea unor idei pur tembele.
Atunci cand Adrian Mutu a calcat pe bec, aceiasi ziaristi care cauta astazi tot felul de stratageme l-au pus la zid pe fotbalist. Inconsecventa care ne caracterizeaza isi urmeaza cursul firesc si iata ca, la aflarea verdictului, ne trezim cu un alt show mediatic de prost gust, uitandu-se esenta problemei. Care este, asadar, rolul presei si cine plateste pentru oalele sparte?

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com