Paoli Filippo: “Afacerile mele cu Mutu vor merge înainte ca şi până acum”

Paoli Filippo, unul din partenerii de afaceri a lui Adrian Mutu, nu crede că decizia luată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv le va pune în pericol afacerile.


“Adrian Mutu se va bucura de tot spijinul meu. Afacerile noastre vor merge înainte ca şi până acum. Sentinţa care i-a fost acordată lui Adrian este prima de acest gen în lume, iar suma mi se pare foarte exagerată”, spune Paoli Filippo.
El spune că alţi jucători aflaţi în aceeaşi situaţie au primit pedepse mai puţin drastice şi speră ca Adrian Mutu sa conteste sentinţa.
La firma “Sottotono” S.R.L. din Carmignano (Florenţa), care aparţine lui Filippo şi din care Mutu deţine un procent de 20%, se produce de doi ani de zile ulei de măsline. Filippo spune că uleiul “Il Dieci” produs la Sottotono s-a situat printre primele zece în Toscana, din punct de vedere al calităţii, iar din producţia de aproximativ 2000 de litri de anul trecut au mai rămas de vândut cam 600 de litri.
Cei doi au deschis în primăvara acestui an şi o pensiunea agroturistică de lux “Sottotono”, care începe deja să se bucure de succes.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com