Bani din spionaj!

Adrian Mutu ar putea încerca o solutie de rezolvare a uriasei penalitati de 17 milioane de euro, pe care trebuie sa o plateasca lui Chelsea, luându-se dupa exemplul lui Christian Vieri, fostul sau coechipier din perioada 1999-2000 de la Inter.



Vieri a dat în judecata clubul milanez si societea Telecom Italia, al carei principal actionar este unul dintre apropiatii lui Moratti la Inter, Marco Tronchetti Provera, solicitând daune de 21 de milioane de euro. Decizia sa are la baza dezvaluirile aparute în presa italiana în urma cu aproape un an, legate de anumite practici de spionaj utilizate de oamenii lui Moratti. Acesta a apelat atunci inclusiv la serviciile unui detectiv particular, Emanuele Cipriani, pentru a avea informatii permanente despre viata extrasportiva a câtorva jucatori despre care se dusese vestea ca ar petrece noptile prin cluburi. Este vorba, în afara lui Vieri, spionat pe termen lung (1999-2005), de Mutu, care abia sosise la Milano, Vladimir Jugovic si Ronaldo.
IMIXTIUNE ÎN VIATA PRIVATA
Avocatul lui Vieri, Daniel Buongiorno, sustine ca are toate atuurile pentru ca jucatorul sa câstige procesul, desi ancheta federatiei italiene a dus la absolvirea de orice vina a lui Moratti. „Nimeni nu are voie sa spioneze, sa foloseasca serviciile unor persoane specializate în acest tip de actiuni, pentru a descoperi ce face o anumita persoana în viata privata. Orice astfel de imixtiune lezeaza grav libertatea persoanei în cauza”, a declarat Buongiorno. Cum Mutu s-a aflat în aceeasi situatie cu Vieri, si el ar putea cere daune morale clubului milanez si societatii Telecom. Adrian a declarat, dupa ce a aflat de manevrele lui Moratti, ca este foarte dezamagit de modul în care s-acomportat patronul-presedinte al Interului.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com