"Mutu nu este încă formă maximă, dar va străluci din nou!"

Atacantul Adrian Mutu nu este încă în formă maximă, chiar dacă a încercat totul în meciul Fiorentinei cu Olympique Lyon, scor 0-1, din Liga Campionilor, însă în curând va străluci din nou, scrie site-ul fiorentina.it, care l-a notat pe român cu 6,5 pentru evoluţia de miercuri seară.


Site-ul fiorentinanews.com i-a acordat românului nota 6. "Să-l pui titular pe Mutu în aceste condiţii nu părea un lucru prea bun. Însă a avut din primele minute ocazia de a-l învinge pe Lloris şi apoi a creat o fază splendidă pentru Gila. E clar că nu e la nivelul fizic maxim", a notat sursa citată.
Pentru Firenzeviola, Mutu are multă furie în interiorul său pe care încearcă să o transmită în teren. "A vrut să facă mult, însă condiţia fizică nu i-a permis. Cea mai periculoasă ocazie din prima repriză i-a aparţinut lui. Încă nu e Mutu cel adevărat", a scris firenzeviola.it, care i-a acordat nota 5.
Violanews.com l-a notat pe Mutu cu 6 şi a scris că, deşi încă nu are condiţia fizică optimă, românul şi-a ajutat şi coechipierii din faza defensivă.
Pentru Datasport, Mutu este un jucător a cărui evoluţie contează mult. "A avut balonul şi a ajutat echipa. Este o garanţie", a scris Dataport, notându-l pe român cu 6.
Tot nota 6 a primit-o Mutu şi de la site-ul violaplanet.com. "Se vede că nu este într-o condiţie fizică bună, dar strânge din dinţi", a notat violaplanet.com.
Echipa italiană Fiorentina, cu Adrian Mutu titular, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia franceză Olympique Lyon, într-un meci contând pentru prima etapă a grupei E a Ligii Campionilor.
Golul echipei franceze a fost reuşit de Pjanici '76.
În minutul 45+1, jucătorul formaţiei Fiorentina, Alberto Gilardino, a primit cartonaşul roşu. Atacantul român Adrian Mutu a fost înlocuit în minutul 58 de Jovetici.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com