Presa din Austria: "România nu poate conta pe starul-cocaină!"

Publicaţia Oesterreich a scris că selecţionerul Austriei, Dietmar Constantini, îşi pune toate speranţele în atacantul Erwin Hoffer pentru meciul cu România din preliminariile CM 2010, acesta fiind "spaima lui Dracula" şi "killerul românilor" în meciul de la Klagenfurt. În plus, presa austrică nu-l menajează deloc pe Adi Mutu, marele absent al disputei, pe care-l numeşte "starul-cocaină"!


"Totul sau nimic. Austria visează la o minune", este titlul din publicaţia Oesterreich. "Austria e condamnată să învingă dacă vrea să se mai gândească la locul 2. Selecţionerul Constantini îl vrea în teren pe Hoffer, spaima lui Dracula, iar killerul României la Klagenfurt doreşte la rândul său să fie din nou turbo la Bucureşti. Constantini speră ca echipa sa să facă senzaţie împotriva României, iar jucătorii se gândesc încă la miracolul calificării. Selecţionerul mizează pe tinerele sale «arme» şi crede într-o performanţă matură a acestora. Să ţinem degetele încrucişate!", a notat ziarul amintit, citat de MEDIAFAX.
Tot Oesterreich scrie că "România nu poate conta pe "starul-cocaină". "Topstarul Adrian Mutu nu îşi poate ajuta coechipierii, fiind accidentat. Dar să vedem dacă va mai putea juca vreodată, din cauza litigiului cu Chelsea pornit de la consumul de cocaină, în urma căruia şi-a atras porecla de atacantul-cocaină".
"Nu magie, doar victorie", a titrat Die Presse. "Austria - cu curaj (n.r. - Mut în limba germană), România - fără Mutu. Probabilitatea ca Austria să se califice e totuşi mică, victoria la Bucureşti e obligatorie pentru acest obiectiv. Absenţa lui Mutu poate fi un avantaj. Austria trebuie să învingă pentru ca visul calificării să devină real. Până şi succesul cu România este greu credibil", a scris sursa citată.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com