Mutu, tată exigent

Când cei mici nu suntcuminţi, Adi îi pedepseşte nemaivorbind cu ei.

Adrian Mutu (30 de ani) e foarte preocupat de felul în care mănâncă sau se îmbracă copiii săi. Acesta le dedică mult timp micuţilor, explicându-le de ce trebuie să fie educaţi şi disciplinaţi.
“Ca părinte, îmi doresc tot ce este mai bun pentru copiii mei. Vreau să le ofer o educaţie aparte. Atunci când nu sunt ascultat, îi pedepsesc nemaivorbind cu ei câteva ore, pentru că-i afectează acest lucru”, ne-a declarat fotbalistul.
Puţini cunosc faptul că “Briliantul” este un tată exigent, care ţine foarte mult la disciplina şi la educaţia copiilor săi, Mario (7 ani), Adriana (3 ani) şi Maya (un an). Adi le oferă acestora tot ceea ce-şi doresc, însă are pretenţii de la ei, şi anume să fie cuminţi şi civilizaţi.


Astfel, el acordă o atenţie deosebită felului în care aceştia mănâncă, se îmbracă şi se comportă. De exemplu, când merg la piscină, fetele trebuie să aibă costume de baie din două piese, nu doar slip, iar pentru Mario preferă şortul de baie. Copiii săi trebuie să mănânce cu guriţa închisă, să stea la masă frumos, să nu vorbească urât şi să aibă o atitudine demnă.
Consuelo cumpără produse ecologice
Pentru familia Mutu, foarte importantă e şi sănătatea. De aceea, Consuelo se ocupă de piaţă şi cumpără cât mai multe produse ecologice şi fructe. În fiecare zi, acesteia îi face plăcere să-şi servească personal soţul şi copiii. De la micul dejun nu lipseşte niciodată sucul natural de portocale sau de papaya.
Maya, dansatoare înnăscută

Fata cea mică a lui Adrian, Maya, în vârstă de numai un an şi o lună, este o dansatoare înnăscută. Veselia întruchipată, micuţa începe să se mişte pe ritmul oricărui cântec pe care îl aude. În plus, aceasta chiar fredonează câteva melodii. Dacă pe Mario visează să îl facă fotbalist, Adi Mutu se gândeşte deja ca Maya să devină balerină.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com