„Ghici unde se ascunde?“

"O Fiorentina mai rea decât în acest meci nu are cum să mai existe". Aceste cuvinte reprezintă radiografia făcută de către Prandelli, antrenorul violeţilor, la finalul partidei pierdute duminică seara, în cadrul etapei a 4-a din Serie A, pe "Olimpico", în faţa Romei, cu scorul de 3-1.


Nimeni de la Fiorentina nu a impresionat, iar printre cei care aveau să fie notaţi în majoritatea ziarelor cu 4 s-a aflat şi internaţionalul român Adrian Mutu. Acesta a fost atât de şters, încât nici nu s-a simţit în vreun fel prezenţa sa pe teren, numărul baloanelor atinse de "Briliant" fiind cel mai mic dintre toţi echipierii grupării toscane. "Fantoma lui Mutu s-a aflat pe «Olimpico», în cel mai bun caz", a comentat nonprestaţia românului Gazzetta dello Sport, în timp ce Il Giornale a scris cu ironie că Mutu ar fi trebuit să joace în filmul "Ghici unde se ascunde", atât de absent a fost în cele 61 de minute în care a stat sau s-a plimbat pe gazon.
Suporterii îl susţin
Dacă presa l-a desfiinţat pe cel supranumit "Il Fenomeno", în schimb, surprinzător, fanii Fiorentinei, care se află de mai bine de un an în conflict cu atacantul român, îi găsesc acum scuze şi cer clemenţă. "E drept că Mutu nu mai este «Il Fenomeno», dar cine ar mai putea fi atunci când accidentările se ţin scai de tine şi te gândeşti zi şi noapte la amenda colosală de 17 milioane de euro pe care trebuie s-o plăteşti lui Chelsea?", se întreabă unul dintre suporteri pe site-ul www.fiorentina.it, o poziţie adoptată şi de alţi tifosi. Cea mai "dură" reacţie a fost foarte blândă în comparaţie cu cuvintele grele adresate lui Santana, Montolivo sau Gamberini ori chiar antrenorului Prandelli: "Mai bine ar sta pe bară până îşi revine psihic, pentru că avem nevoie de «Il Fenomeno», nu de un turist".
"Mutu a fost ca şi ceilalţi jucători ai mei, nici mai bun, nici mai rău, dar prost este că toţi au făcut un meci extrem de slab, iar eu n-am făcut alegerile inspirate pentru unsprezecele de start" Cesare Prandelli, antrenor Fiorentina
61 de minute a jucat Mutu la Roma şi nu a reuşit absolut nimic notabil, nici măcar un şut la poartă

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com