Prandelli: "Mutu poate fi decisiv chiar daca joaca 20 de min!"

Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandellli, a declarat inaintea meicului cu Livorno, ca Adi Mutu poate fi un jucator "decisiv" pentru echipa sa chiar daca joaca doar 20 de minute.


"Mutu se antreneaza foarte bine, trebuie sa-si mentina doar dorinta pe care o are, iar mie imi revine treaba sa profit de calitatile lui, la momentul oportun. Revine dupa doua accidentari serioase si trebuie sa-si recapete ritmul de joc. Are caracter si vrea sa demonstreze ca este un jucator extraordinar. Trebuie sa-si recapete conditia fizica si echilibrul mental. Un jucator precum Adrian poate fi decisiv, chiar daca joaca doar pentru 20 minute", a precizat tehnicianul italian.
Adrian Mutu a fost doar rezerva in meciul pe care Fiorentina l-a castigat, miercuri, cu Sampdoria (2-0), in etapa a V-a din Seria A
Formatia AC Fiorentina va evolua, sambata, de la ora 21.45, in deplasare, cu Livorno, intr-un joc cotand pentru runda a VI-a a campionatului italian.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com