"Ce mare efort a făcut Moggi? L-a luat pe Mutu şi i l-a dus lui ta-su!"

Victor Becali îl contestă pe fostul preşedinte al clubului Juventus Torino, Alessandro Moggi. Impresarul susţine că italianul nu a făcut nimic să îl ajute pe "Briliant", degeaba se autointitulează salvatorul lui.


"Cei de la Juventus nu aveau loc de jucător extracomunitar şi Moggi e băiat deştept şi se gândea că dacă se indrepata asupra clubului nu se poate îndrepta asupra clubului care l-a luat, aşa că l-a trecut întâi pe la Livorno înainte să îl ducă Juve. El spune că l-a salvat pe Mutu. Ce, dispăreau mingiile de pe faţă pământului, de nu mai juca Mutu niciodată fotbal şi l-a salvat el? Va daţi seamă ce mare efort a făcut acest Alessandro Moggi că l-a luat pe Mutu şi i l-a dus lui ta-su. Mare transfer a făcut", a spus Victor Becali la Sport Total Fm.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com