VIDEO Verona visează la revenirea lui Mutu. L-ar antrena Mandorlini, ex-CFR

Soluţie neaşteptată pentru Adrian Mutu. Cum despărţirea sa de Cesena la vară, cu un an înaintea expirării contractului, este considerată inevitabilă, atacantul român ar putea ajunge la Hellas Verona.
Informaţia este furnizată de media italiană. ”Verona visează la revenirea lui Mutu”, a indicat agenţia ”tuttocesena”, precizînd că ”jucătorul de 33 de ani a lăsat o impresie extraordinară cînd a îmbrăcat tricoul lui Hellas”.

Mutu a fost împrumutat de Inter Milano la Verona între 2000 şi 2002, înscriind 17 goluri în 62 de partide.
Vezi jos cîteva dintre golurile lui Mutu la Verona.
Echipa este antrenată de Andrea Mandorlini. Acesta a pregătit-o pe CFR Cluj între noiembrie 2009 şi septembrie 2010 şi a reuşit să realizeze ”eventul”. Acum, Verona se găseşte în Serie B pe locul 3, de baraj pentru promovare. După 31 de etape (42 în total) are 60 de puncte, cu două sub Pescara şi cu trei mai puţine decît liderul Torino.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com