Mutu, simbolul dezastrului

În ultimul meci de campionat (2-2 cu Parma), Adi Mutu n-a fost cel mai prost jucător de pe teren, dar a fost criticat pentru desele dispariţii din joc. 
Adus la Cesena vara trecută cu surle şi trâmbiţe, în postura de mare vedetă, cu un salariu colosal (1,8 milioane de euro) pentru o echipă mică, „Briliantul" n-a fost până la urmă decât un balon de săpun.
A marcat şapte goluri, dar n-a reuşit s-o salveze pe Cesena de la retrogradare. Astfel, toate oalele s-au spart în capul lui. Extrem de pretenţioşi, fanii „căluţilor de mare" sunt hotărâţi să se răzbune pe fiţele lui Mutu la fiecare meci pe care românul îl va mai juca pe teren propriu.


În aceste condiţii, fluierăturile la adresa „Briliantului" de la meciul cu Parma nu par să fie decât începutul unui război rece între cele două părţi. „Faţă de alte partide, Mutu s-a mişcat mai bine contra Parmei. Marele său defect rămâne însă faptul că dispare deseori din joc", a notat site-ul tuttocesena.it.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com