Mutule, nu te mai potoleşti?


Cei de la Cesena au pus absenţa «Briliantului» din meciul cu Fiorentina pe seama lipsei de formă, dar de fapt românul a fost pedepsit pentru escapada bahică petrecută în ţară, după amicalul cu Uruguay


Mutu nu s-a reîntâlnit cu fanii Fiorentinei, fosta sa echipă, pentru că şefii actualului său club, Cesena, au vrut să-i dea o lecţie.Motivul? Mutu a călcat strâmb, din nou. 



După ce a bătut ospătari, a fost suspendat pentru consum de cocaină, apoi găsit pozitiv pentru folosirea sibutraminei, acum românul a revenit la "prima dragoste": şpriţul.
După amicalul României de miercuri cu Uruguay, 1-1, în loc să se întoarcă în Italia, la club, a preferat să mai stea în ţară. Aici intervin două scenarii. Primul ar fi că a petrecut alături de prieteni în localul lui Serghei Mizil, Mutu fiind şi-n fotografiile de pe site-ul restaurantului la loc de cinste.
„E cea mai mare prostie! Sunt prieten cu Mutu şi nu neg asta, însă săptămâna trecută nu m-am văzut cu el. Am avut emisiune până la 2 noaptea, am plecat pe la 2 jumătate de la studio, la 3 am ajuns acasă şi apoi n-am mai ieşit. Sunt prieten cu Mutu de mulţi ani, ies aproape în fiecare zi cu prietenii lui cei mai buni, Crâng şi Alin, şi aş fi recunoscut dacă aş fi făcut un şpriţ cu el, dar nu e cazul", ne-a declarat Mizil.
A doua variantă este că „şpriţul" ar fi avut loc în casa unei cunoştiinţe din Pipera. Cert e că Mutu a băut alcool până dimineaţă şi a ratat avionul care ar fi trebuit să-l transporte joi în Italia, unde era aşteptat la club pentru a se pregăti de meciul cu fosta sa echipă, Fiorentina. I-a minţit pe şefi că e acasă şi că nu se poate antrena pentru că-l doare spatele dar el era încă în România. Aflând că au fost minţiţi, şefii l-au ţinut pe tuşă. Cesena a pierdut la Florenţa cu 2-0 şi se află pe ultimul loc în Serie A. Acum, Mutu a primit un ultim avertisment şi la prima abatere va fi dat afară, mai ales că are un salariu foarte mare: 1,5 milioane de euro pe an.
Fostul impresar al lui Mutu, Victor Becali, neagă faptul că oficialii Cesenei sunt supăraţi pe român şi, mai mult, susţine că atacantul a ajuns la timp la club dar nu a fost folosit din considerente tactice.
„Mutu nu a stat la nici un chef cu Mizil. A plecat în Italia conform planului, nu şi-a amânat nici un zbor, a ajuns când trebuia. Noul antrenor al Cesenei a explicat faptul că avea alte planuri tactice pentru acel meci şi de aceea nu l-a folosit", a spus machidonul.
Alte episoade «marca» Adi Mutu
2004 - pe vremea când juca la Chelsea a fost depistat pozitiv cu cocaină. A fost suspendat 7 luni şi pus să plătească daune de 17 milioane de euro, sumă pentru care cele două părţi încă se judecă.
2004 - a fugit din cantonamentul "tricolorilor" înaintea unui meci disputat la Craiova, din preliminariile CM 2006, şi alături de Lobonţ şi Neaga a petrecut într-un club de striptease.
2006 - în turneul naţionalei din SUA, a fost dat afară din lot de selecţionerul Victor Piţurcă, după ce s-a contrat cu acesta şi i-a spus secundului Ştefan Iovan că-l va da afară de la echipa naţională.
2006 - după cearta cu staff-ul naţionalei, înaintea partidei cu Bulgaria pentru preliminariile Euro 2008, l-a bătut cu o bară de fier, în camera sa de hotel, pe Gigi Grosu, un ospătar al restaurantului New Safari.
2009 - A petrecut înaintea meciului cu Serbia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010, scor 0-5, dar şi după joc, fiind însoţit de Adrian Cristea. Ei au băut până la 3 dimineaţa, iar Răzvan Lucescu, selecţionerul de atunci, nu l-a mai chemat la echipă.
2009 - în luna decembrie, a bătut un cetăţean de origine libaneză într-un local din Florenţa, arabul având nevoie de o săptămână de spitalizare. Ulterior, s-au înţeles.
2010 - în ianuarie, după un control în urma meciului dintre Fiorentina şi Bari, a fost suspendat 9 luni după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, un medicament pentru slăbit şi un derivat de amfetamină. În apărarea lui a spus că medicamentul era al mamei lui şi că a luat pastila de curiozitate.
2010 - alături de doi prieteni s-a bătut cu nişte necunoscuţi care i-au făcut avansuri soţiei sale, Consuelo, la ieşirea dintr-un restaurant.
2010 - în luna octombrie, l-a bătut pe ospătarul albanez Berat Racaj, într-un bar din Florenţa. Acesta a avut nevoie de spitalizare şi de operaţie estetică pentru a-şi reface nasul spart de pumnul fotbalistului. Procesul dintre ei a durat peste un an, iar Mutu a scăpat ca prin urechile acului de puşcărie, după ce i-a dat bani albanezului. Cei doi s-au înţeles abia luna trecută, "Briliantul" scoţând din buzunar aproximativ 5.000 de euro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com