Mutu pleacă în exil » Patronul Cesenei şi-a trimis jucătorii în cantonament pe termen nelimitat

”Briliantul” şi colegii vor fi cazaţi în staţiunea balneară Fratta Terme, la 16 kilometri de Cesena. ”Îi voi ţine acolo cît voi considera de cuviinţă!”, a tunat Igor Campedelli. 


Eşecul de duminică de la Cagliari (0-3), dar mai ales apatia lui AdrianMutu şi a colegilor săi în joc l-au înfuriat pe patronul Cesenei. Deşi echipa e practic retrogradată, Igor Campedelli nu acceptă să se piardă aşa şi a trecut la măsuri dure: "Începînd de marţi, echipa pleacă în cantonamentpe termen nelimitat. Şi-o voi ţine acolo cît voi considera de cuviinţă. Iar de acum înainte vor intra pe teren doar aceia care au motivaţie şi vor pune umărul pentru binele Cesenei, nu cei care vînează bonusuri contractuale personale".
Noul cartier general al alb-negrilor a fost stabilit la Fratta Terme, o staţiune balneară aflată la 16 kilometri de Cesena, 25 de minute de mers cu maşina. Echipa a ajuns ieri acolo, după antrenamentul desfăşurat, ca şi pînă acum, la baza sportivă de la Villa Silvia. Acest drum îl va face de acum zilnic. Sau mai precis "cît voi considera eu de cuviinţă!", după cum a insistat Campedelli.
9 înfrîngeri în 12 meciuri a suferit Cesena în acest an

"Cedarea lui Mutu, cel mai uşor în străinătate, trebuie să fie una dintre pietrele de temelie pe care se poate ridica noua Cesena"(Corriere Romagna, cotidian italian)
"Am căutat să insuflu jucătorilor dragoste pentru tricoul echipei şi demnitate. În van. N-am văzut nici o reacţie din partea lor, mai ales vechea gardă" (Igor Campedelli, patron Cesena)

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com