Adi Mutu, criticat de patronul Cesenei


Adrian Mutu (33 de ani) este considerat unul dintre principalii vinovaţi pentru parcursul dezastruos al Cesenei în Serie A. Echipa sa are şanse infime de a evita retrogradarea.



Adrian Mutu  este considerat unul dintre principalii vinovaţi pentru parcursul dezastruos al Cesenei în Serie A, competiţie în care doar printr-o minune mai poate evita retrogradarea.
“Voiam să ne consolidăm poziţia în Serie A. M-au deziluzionat toţi, chiar dacă aşteptam ceva mai mult de la vechea gardă. Mutu trebuia să aducă valoare, dar dupa startul prost de sezon nu a adus calitate”, a afirmat patronul Igor Campedelli.

Mai mult, nici conducerea tehnică nu pară să-i mai dea credit ”Briliantului”. În ultimele trei partide din Serie A, Mutu a fost de două ori lăsat în afara lotului, iar în cea de-a treia partidă a fost schimbat după primele 45 de minute.
Cel mai probabil, atacantul român va fi obligat să-şi caute o altă echipă începând din vară, mai ales că Igor Campedelli nu va fi de acord să-i plătească salariul de două milione de euro, sumă uriaşă pentru o formaţie care joacă în eşalonul secund.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com