Comunicat Cesena: ”Mutu nu a fost pedepsit. S-a întors în Italia joi seara”

Cesena a ţinut să lămurească motivele pentru care Adrian Mutu nu a fost convocat pentru partida din deplasare cu Fiorentina. Clarificările s-au făcut într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului italian.


Iată explicaţiile: ”A fost doar o alegere tehnică, nicidecum o sancţiune disciplinară, aşa cum s-a insinuat în mass-media. Mutu s-a întors în Italia joi seara, potrivit programului iniţial al Federaţiei române de fotbal. Clubul era la curent cu această situaţie, aşa cum era la curent şi cu revenirea seara a lui Pudil, chiar dacă se rezervaseră două bilete pentru dimineaţa de joi pentru cazul în care cei doi internaţionali ar fi reuşit să-şi devanseze întoarcerea”.
Neconvocarea lui Mutu pentru duelul contra fostei sale echipe a produs controverse. Antrenorul Beretta a suţinut să precizeze că ”am decis astfel pentru că nu l-am simţit pe Adrian în formă”, iar presa italiană a pretins că atacantul român a fostpedepsit fie ”pentru că a jucat în amicalul cu Uruguay mai mult decît fusese înţelegerea”, fie ”deoarece s-a întors în Italia vineri, cu o zi mai tîrziu decît trebuia”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com