"Doar n-a facut asta, nu cred ca e atat de PROST!" Becali il invata pe Mutu cum poate sa o fenteze definitiv pe Chelsea!


Chelsea vrea sa gaseasca o solutie prin care sa poata intra in posesia celor 17 milioane de euro pe care ii are de recuperat de la Adrian Mutu.


 "Doar n-a facut asta, nu cred ca e atat de PROST!" Becali il invata pe Mutu cum poate sa o fenteze definitiv pe Chelsea!
Clubul englez incearca sa obtina in instanta dreptul asupra proprietatilor lui Mutu din Miami.
Atacantul roman spera sa-si castige dreptatea la un tribunal din Florida, sustinand ca este o incalcare a drepturilor sa renunte la casele sale in favoarea lui Chelsea.
Gigi Becali este convins ca nimeni nu se poate atinge de Mutu, atata timp cat acesta nu isi trece proprietatile pe numele lui.
"Nu pot sa cred ca este atat de prost incat sa-si treaca casele pe numele lui. Daca nu face asta, poate sa isi vada de treaba, nu are nimeni ce sa ii faca. Bine, o sa fie urmarit toata viata, dar sunt sigur ca nu o sa pateasca nimic.", a spus Becali la Digi Sport.
Chiar daca la prima vedere, Mutu pare ca ar putea "fenta" datoria, judecatorul tribunalului din Florida le da dreptate englezilor de la Chelsea.
"TAS a luat decizia corecta, Mutu si-a incalcat contractul dupa ce clubul platise o suma substantiala pentru transferul sau. A incalcat clauzele din contract si acum trebuie sa plateasca amenda", a motivat judecatorul Federico Moreno din Florida.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com